Call for papers: paper indienen binnenkort mogelijk

De Nederlandse ArbeidsmarktDag (NAD) is al bijna 15 jaar een van de belangrijkste congressen op het terrein van arbeid en arbeidsmarkt. De volgende NAD vindt plaats op 10 oktober 2024. Het belooft een bijzondere editie te worden. Het is namelijk de eerste editie die georganiseerd wordt door het nieuwe bestuur van de NAD. Dit bestuur wordt gevormd door Wieteke Conen, Jos Lubberman, Niels Jansen en Yannick Bleeker.

Stichting NAD nodigt Nederlandse en Vlaamse onderzoekers, beleidsmakers en professionals op het terrein van arbeidsvraagstukken van harte uit om een paper in te dienen voor de NAD 2024. Indienen van een abstract is binnenkort mogelijk, er wordt hard aan gewerkt.

Op het programma van de conferentie staan parallel georganiseerde themasessies waarin een podium wordt geboden om een onderzoekspaper te presenteren. Naast wetenschappelijke sessies zijn er dit jaar ook sessies waarin praktijkvraagstukken centraal staan. De opzet van de dag is om tot een levendige discussie te komen tussen beleidsmakers, onderzoekers en praktijkprofessionals.

Belangrijke details

Datum: 10 oktober 2024

Tijd: 10:00-16:45 uur, met aansluitend een netwerkborrel

Locatie: Utrecht

Deadline indienen abstract: 7 juni 2024

AIO’s en afstuderende studenten met onderzoek op het gebied van arbeidsvraagstukken worden in het bijzonder aangemoedigd om een inzending op te sturen, want zij maken kans op de Jongerenprijs 2024 van €500. Naast een goede vermelding op uw CV is uw paper dus geld waard.

Bekijk verdere details over het programma, de sprekers en hoe je je kunt registreren op onze website.

LAATSTE NIEUWS