📢 Doe mee en dien nu je paper in voor de Nederlandse ArbeidsmarktDag 2024!

Ben je onderzoeker op het terrein van arbeidsvraagstukken en wil je graag je onderzoek presenteren op de Nederlandse ArbeidsmarktDag? Tot 7 juni kun je nog een abstract indienen!

De Nederlandse ArbeidsmarktDag (NAD) is al bijna 15 jaar een van de belangrijkste congressen op het terrein van arbeid en arbeidsmarkt. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, want het wordt georganiseerd door het nieuwe bestuur bestaande uit Wieteke Conen, Jos Lubberman, Niels Jansen en Yannick Bleeker.

Stichting NAD nodigt Nederlandse en Vlaamse onderzoekers, beleidsmakers en professionals op het terrein van arbeidsvraagstukken van harte uit om een paper in te dienen voor de NAD 2024. Meer informatie vind je op onze site Paper indienen – De Nederlandse Arbeidsmarktdag.

Op het programma staan parallel georganiseerde themasessies waarin een podium wordt geboden om een onderzoekspaper te presenteren. Naast wetenschappelijke sessies zijn er dit jaar ook sessies waarin praktijkvraagstukken centraal staan. De opzet van de dag is om tot een levendige discussie te komen tussen beleidsmakers, onderzoekers en praktijkprofessionals.

Belangrijke details:

  • Datum: 10 oktober 2024
  • Tijd: 10:00-16:45 uur, met aansluitend een netwerkborrel
  • Locatie: Utrecht
  • Deadline indienen abstract: 7 juni 2024

AIO’s en afstuderende studenten met onderzoek op het gebied van arbeidsvraagstukken worden in het bijzonder aangemoedigd om een inzending op te sturen, want zij maken kans op de Jongerenprijs 2024 van €500. Naast een goede vermelding op je CV is je paper dus geld waard.

Bekijk verdere details over het programma, de sprekers en hoe je je kunt registreren op onze website. Doe mee en maak deel uit van dit inspirerende congres!

LAATSTE NIEUWS